Πολιτική Επιστροφών

Όλα τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη. H εταιρεία αναλαμβάνει την ευθύνη μόνο σε περίπτωση μη παραλαβής του προϊόντος.

Όροι επιστροφής

Το αίτημα ελλαττωματικού προϊόντος πρέπει να δηλωθεί την ίδια μέρα παραλαβής του προϊόντος μέσω email ([email protected]).

 1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το Magerakis.gr.
 3. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:
 1. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο
 2. Να έχει όλο το υλικό συσκευασίας μέσα και χωρίς να έχει αποσφραγιστεί.
 3. Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.
 1. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.
 2. Όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με βάση τις τιμές στην απόδειξη ή στο τιμολόγιό σας.

 

Διαδικασία επιστροφής

 Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν:

 1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
 2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφίες του είδους στο [email protected] ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε με την κατασκευάστρια εταιρεία την αποδοχή της επιστροφής, ή αντικατάστασης.
 3. Συσκευάζετε το προϊόν στην αρχική του μορφή, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 4. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία, αποστέλλετε το δέμα βάσει του τρόπου που παραλάβατε. Η διεύθυνση παράδοσης είναι ΜAGERAKIS GROUP, 1ο ΧΛΜ Ε.Ο. Ρεθυμνου-Ηρακλείου, Τρια Μοναστήρια, Ρέθυμνο, Κρήτη.
 5. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε, δεδομένου ότι τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη.Διαδικασία αντικατάστασης

Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείς όροι,  η διαδικασία της επιστροφής – αποστολή αντικατάστασης εκτελείται αφού το ελλαττωματικό προϊόν παραληφθεί στις αποθήκες μας και εκλεχθεί από το αρμόδιο τμήμα.
Ο μέσος χρόνος αντικατάστασης ποικίλει, ανάλογα με το προϊόν.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 28310-57279