Γνωρίστε μας...

Η εταιρεία Έπιπλο Κατοικία ΜΑΓΕΡΑΚΗΣ ιδρύθηκε το 1981 στο Ρέθυμνο Κρήτης, επιπλώνοντας σπίτια με έπιπλα Ελληνικής κατασκευής. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του επίπλου, με πρωταρχικό στόχο την εξέλιξη και τις ανάγκες των πελατών μας, ανέπτυξε εξίσου δυναμική παρουσία στον εξοπλισμό εσωτερικών και εξωτερικών, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων.

Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζοντας να υποστηρίζουμε τον Έλληνα κατασκευαστή και πάντα κρατώντας τον πήχη ψηλά, δημιουργήσαμε την ΜΑΓΕΡΑΚΗΣ Group (Home & Contract furniture), όπου πλέον δραστηριοποιείται και στην κατασκευή, εκπαιδεύοντας και ενισχύοντας συνεχώς το δυναμικό μας, με έμπειρους τεχνίτες, διακοσμητές και σχεδιαστές, κατασκευάζουμε έπιπλα, που ταιριάζουν στις ανάγκες και το γούστο σας.

Η δέσμευσή μας στην ποιότητα, την συνέπεια, την ειλικρίνεια και το σεβασμό στον πελάτη, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ
και
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Αναλαμβάνουμε την παράδοση στο χώρο σας με ιδιόκτητα φορτηγά, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
Η τοποθέτηση και η συναρμολόγηση πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Εξαιρούνται τα προϊόντα προσφοράς.

ΜΕΛΕΤΗ
ΧΩΡΟΥ

Οι έμπειροι διακοσμητές μας, μελετούν προσεκτικά το χώρο σας, και πάντα σε συνεννόηση μαζί σας, προτείνουν την ιδανικότερη λύση για κάθε χώρο.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Οι απαιτήσεις κάθε χώρου ποικίλουν, έτσι οι σχεδιαστές μας, δουλεύοντας μεμονωμένα το κάθε project, σχεδιάζουν για εσάς το έπιπλο ή την κουζίνα βασισμένοι πάντα στις δικές σας ανάγκες.

ΕΙΔΙΚΕΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα παραγωγή μας, και οι τεχνίτες με πολυετή εμπειρία και μεράκι κατασκευάζουν για εσάς, έπιπλα και ειδικές κατασκευές που καλύπτουν κάθε ανάγκη στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε άμεση και δωρεάν τεχνική υποστήριξη για την εξέταση του πιθανού ελαττώματος κάθε προϊόντος που θα μπορούσε να προκύψει.
Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση η οποία κυμαίνεται ανά κατηγορία.